OD JEDNE PESME ZARADIO JE ZA STAN I AUTO: Šerif Konjević danas ima BOGATSTVO, otkrio kako izgleda njegova LUKS VILA!

Autor:

Zabava

10.08.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šerif Konjović danas ima bogatstvo, on je otkrio kako izgleda njegova vila.

Republika

Foto: Milija Obrenovac

Šerif Konjević 

 

Pevač Šerif Konjević poseduje velelepnu vilu na Ilidži, a bez obzira na veliki uspeh koji je postigao uz pesme, svakako pamti odakle je potekao, kao i koliko ga je iznenadilo što je prvu nekretninu uspeo da kupi zbog čuvene „Bele venčanice”.

- Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se celog života borio. Ja sam čovek domaćin, volim da mi je lepo, čisto i prijatno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav – pričao je u jednoj emisiji pevač, prenose mediji, pa se zatim i prisetio te svoje prve zarađene nekretnine, iz perioda kad još nije bio stekao veliku popularnost.

 

 

– Zaradio sam mnogo novca zbog pesme „Bela venčanica” koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto – otkrio je on za 24 sedam, pa dodao kako je na zidu svoje vile oslikao mural koji oponaša njegovu porodičnu kuću u Sanici, u kojoj je, inače, odrastao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading