BIĆE SKANDALA I ŠOKOVA, MNOGI ĆE SE POPLAŠITI: Neda Ukraden najavila AUTOBIOGRAFIJU, pa otkrila sve o emotivnom statusu!

Autor:

Zabava

17.08.2021

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Neda Ukraden najavila autobiografiju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Neda Ukraden najavila autobiografiju

Legendarna pevačica Neda Ukraden juče je na Crnogorskom primorju u prisustvu svojih najmilijih proslavila svoj 71. rođendan.

- Volim ovde doći i sa porodicom proslaviti. Večera jedna privatna. Hvala Bogu da smo dočekali ovaj dan! Ja sam srećna što sam živa i zdrava. Moje najdraže i najmilije je uz mene, to je najveći dar koji ti Bog može podariti - priča Neda.

Ona svojim izgledom i energijom prkosi vremenu, te svedoči onoj staroj narodnoj, da su žene kao vino, a kako kaže za to je zadužen stil života i novi prijekti na kojima vredno radi.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Neda Ukraden istakla da će knjiga uplašiti mnoge

- Izdala sam novi album, radim koliko mogu, završena mi je knjiga. Očekujem da nađemo izdavača i da se na jesen pojavi, igra bez kraja, roman života, to će biti jedna lepa priča ne samo o mojoj karijeri, već i o životu u Jugoslaviji, gde sam se rodila - otkriva Neda.

S obzirom da će autobiografija uskoro ugledati svetlost dana, ispred objektiva premijerne kamere, u razgovoru sa Božom Dobrišom otkrila da li se u knjizi dotakla priča o svojim kolegama, i da li imaju razloga za brigu.

- Boga mi će se poplašiti mnogi! To će da bude skandala i šokova! Pisala sam pre svega o sebi, ali i o ljudima sa kojima sam bila. Drugo, ja sam svedok i učesnik mnogih značajnih koncerata i događaja i pevanja značajnim ličnostima, i to je nešto čime ne može svako da se pohvali - priča Ukradenova.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Neda Ukraden o emotivnom statusu

 

Za kraj je progovorila o svom emotivnom statusu.

- Ja sam srećna žena! Moj status je namerno odabran status, status žene koja uživa u svojim godinama, svojoj slobodi, zdravlju, ljubavi, porodici... Što ja da izmišljam sad nekekave brakove i veze kad to meni niti treba, niti ja trenutno vidim osobu koja bi mogla da me isprati i uživa. Zauzeti ljudi me ne zanimaju, a ove druge treba navići na sebe, navike, porodicu, a za to treba vreme, tu će i stota - zaključila je Neda Ukraden u emisiji "Premijera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading