OTKRIVENO GDE JE PREMINULA BEBA IZ PIROTA! Oglasili se iz KC Niš!

Autor:

Vesti

17.08.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak rođen u pirotskom porodilištu bio je mrtav kada je dovezen u KC Niš.

Republika

Foto: pixabay.com

Novorođenče iz Pirota mrtvo dovezeno u KC Niš

- Dete je u pratnji aneseteziologa i pedijatra Zdravstvenog centra Pirot, sanitetom dovezeno u UKC Niš. Dete je u trenutku dolaska u UKC Niš praktično bilo bez znakova života. Pokušana je reanimacija, ali nažalost bezuspešno. Praktično, na Klinici za dečije interne bolesti UKC Niš, samo je konstatovana smrt deteta. Po zakonu izdat je nalog za sudsko medicinsku obdukciju. Dete je bilo staro 4 sata, 4 kilograma teško i rođeno je u terminu - rečeno je za Telegraf u KC Niš.

- Praktično, na Klinici za dečije interne bolesti UKC Niš, samo je konstatovana smrt deteta. Po zakonu izdat je nalog za sudsko medicinsku obdukciju. Dete je bilo staro 4 sata, 4 kilograma teško i rođeno je u terminu - dodaju iz KC Niš.

Bračni par Miljana (21) i Vinko Zlatković (34) iz Belog Polja kod Pirota, izgubio je bebu odmah po njenom rođenju, u pirotskoj bolnici.

Bila je velika nedoumica gde je dečak preminuo pošto su lekari roditeljima rekli da je iz porodilišta u Pirotu, zbog komlikacija, dete živo prevezeno u KC Niš, a u Nišu da je stiglo mrtvo.

-Tašta mi je ujutru javila da naša beba nije dobro i da mora da bude poslata u KC Niš. Doktor je bio zbunjen, nije znao šta da nam kaže. Ne znamo tačno gde je beba preminula. U pirotskoj bolnici kažu da je umrla u Nišu, dok iz KC Niš navode da je primljena tamo bez znakova života – rekao je Vinko, suprug porodilje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading