FILIP ČUKANOVIĆ SE VRATIO SA ODMORA, ALI OVOM IZNENAĐENJU SE NIJE NADAO! O onome što je doživeo UŽIVO U PROGRAMU, svi pričaju!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.08.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj i urednik "Jutarnjeg programa" na Prvoj televiziji, vratio se na posao nakon odmora, međutim, ovakvom iznenađenju se nije ni nadao.

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Filip Čukanović

 

Nakon što je napunio baderio i odmorio od posla i svakodnevnih obaveza, Filip Čukanović se vratio u studio, gde od ranog jutra gledaoce Prve televizije obaveštava o svim najvažnijim temama i aktuelnostima.

Kako prvi radni dan nakon letnjeg odmora nikome ne padne lako, njegove kolege su se potrudile da mu olakšaju period adaptacije.

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Filip Čukanović dobio slatko iznenađenje

 

 

Filipa su čekale i njegove kolege sa kojima radi, pa mu je voditeljka Marijana Tabaković pripremila iznenađenje. U programu su mu uneli čokoladni puding koji je bio spremljen po posebnoj recepturi. Filip nije krio zadvoljstvo zbog ove slatke poslastice i iznenađenja koje su mu saradnici priredili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading