MARIJANA MIĆIĆ NA METI ĐANIJEVE PORODICE: Znamo šta glumci rade, neka ćuti!

Autor:

Zabava

16.08.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Trajković, Đanijeva supruga, nije ostala imuna na reči kritike i apela od strane glumice i voditeljke Marijane Mićić, te joj je žestoko odgovorila, a čak joj je ponudila i da proba njenog supruga!

Republika

Foto: e-stock

Đanijeva žena odgovorila oštro Marijani Mićić na prozivke upućene njenom suprugu

 

Nakon što je osvanuo snimak folkera Đanija kako ispija piće iz cipele na jednom slavlju, javnost je osuđujuće reagovala na to, a naročito glumica i voditeljka Marijana Mićić kojoj pevačeva supruga Slađana nije ostala dužna na reči da je Đani ''muška prostituka koju treba uhapsiti jer radi za pare'' (detaljnije pročitajte ovde), prenosi Informer.

Republika

Foto: printscreen/tviter/MarijanaMicic

Marijanina osuđujuća objava na Tviter nalogu

 

- Ja ne znam šta je to Đani uradio toliko strašno da izazove takav gnev i onakve reči. Mi gospođicu ne pozajemo i nemamo nikakvo mišljenje o njoj. Svi znamo šta rade glumci tako da bolje da ćutim - rekla je Slađa i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

- Svi smo bili jako iznenađeni kada su počeli da nas zovu za izjave, ali ono što mogu da kažem ovakve stvari rade smo fanatici. Njoj se očigledno dopada Đani, pa ako želi može da ga proba. Ako je zanima kakave, evo da joj kažem da je odličan u svakom smislu te reči na svakom polju - zaključila je ona.

 

BONUS VIDEO: 

"Došao sam na rođendan sa bivšom ženom": Pevač sve iznenadio izjavom

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading