DARKO LAZIĆ OTKRIO ISTINU O BIVŠIM ŽENAMA I DECI: Oni su moja krv, moja svetinja!

Autor:

Zabava

16.08.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić na meti je udara i negativnih komentara kako ne viđa svoju decu koju ima iz braka sa Anom Sević i veze sa Marinom Gagić, a on se sada prvi put oglasio povodom tog pitanja i otkrio pozadinu priče.

Republika

Foto: www.youtobe.com/Darkova Kuhinja

Darko Lazić progovorio o navodima bivših partnerki da ne viđa decu

 

Poznati pevač Darko Lazić nalazi se u Crnoj Gori gde nastupa kao i većina pevača sa naše estrade, sada je govorio o svom privatnom životu i temama koje ga potresao, pa po prvi put progovorio o navodima bivših partnerki da ne viđa svoju decu, prenosi Espreso.

- Jako glupo što su to pisali. Nikada u životu ne bih izbegavao, dosta radim. Ana ima svoje obaveze, Marina takođe, uvek kada sam slobodan iskoristim vreme da se vidim sa njima. Meni je porodica jako bitna, deca su moja krv moja svetinja - rekao je Darko.

Republika

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić demantovao navode da ne viđa decu

 

Otkrio je da radi na novim pesmama i da njegovu publiku očekuje nešto što do sada nije viđeno. Nastupa puno, a nedavno mu se dogodio peh kada se nije pojavio na nastupu i svoju publiku ostavio na cedilu.

 

 

- Uvek mora da postoji opravdan razlog zašto se to desilo, iz privatnih i porodičnih razloga nisam mogao da dođem jer je bila viša sila i izvinjavam se fanovima, opravdaćemo to.

Lazić je takođe demantovao priče da odlazi iz Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading