NATAŠA AKSENTIJEVIĆ UGRADILA ZLATNI ZUB, HOĆE DA BUDE KAO ĐOGANI! Voditeljka ispričala urnebesnu anegdotu!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.08.2021

20:27

Voditeljka Nataša Aksentijević ispričala je jednu zanimljivu anegdotu tokom svog puta mršavljenja i dovođenja figure i zdravstvenog stanja do savršenstva.

google.rs/printscreen

Nataša Aksentijević

 

Voditeljka Nataša Aksentijević  progovorila je o svojoj avanturi koju je stavila ispred sebe sa konačnim ciljem mršavljenja, pre svega iz zdravstvenih razloga: 

Imala sam velike padove, poludiš i pitaš se šta ovo meni treba, ali isto tako sam kroz epizode baš zbog tih mojih stanja pravila fenomenalne emisije. Jednog dana, recimo, odlučila sam da odem u Bolivud jer tamo vole bele, debele glumce, a iz istog razloga ugradila sam jedan zlatan zub, kao da bi me primili. Uskoro planiram da stavim još jedan. Verovali ili ne, ali zlato u ustima stvara odličnu bazu za mršavljenje i ubija bakterije – kroz smeh govori Nataša za Story.

Voditeljka otkriva i koji joj je krajnji cilj u mršavljenju:

Poenta je da se smršam još 20 kilograma i budem Džej Lo, odnosno Đole Đogani koji sa 61 godinom ima onakvo telo. Šalu na stranu, ne želim da odem u ekstrem ali idem do cilja, a odlučila sam da i nakon završetka emisije nastavim da se pridržavam prepisanog režima ishrane i vežbanja – zaključuje Nataša.

Komentari (0)

Loading