KILIBARDA POKAZALA DEČKA, PA OTKRILA POVOD ZA SLAVLJE! Internet se usijao od komentara! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zabava

15.08.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Marija Kilibarda već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom Milorada Vučelića, međutim, rešila je da višene skriva svoju ljubav.

Republika

Foto: Aleksandar Krstović

Marija Kilibarda

 

Iako nikada nije preterano iznosila detalje iz svog privatnog života, a posebno nakon ekspresnog kraha braka sa bivšim košarkašem Vladimirom Radmanovićem, Marija Kilibarda više ne želi da skriva ljubav.

Naime, nedavno je otkrivano da je srce poznate voditeljke osvojio Branislav Vučelić, sin političara i prvog čoveka fudbalskog kluba Partizan Milorada Vučelića.

Naime, šarmantna voditeljka Marija Kilibardana društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj je u zagrljaju svog dragog i jnjihovih zajedničkih prijatelja uz komentar:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

-Slavimo ljubav i prijateljstvo - poručila je ona, a onda su usledili brojni koemntari oduševljenih što fanova, što i javnih ličnosti koji su presćeni zbog njenog emotivnog statusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading