Pevačica otkrila šta jedino traži od Danila! Nataša Bekvalac progovorila o odnosu sa bivšim mužem!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.08.2021

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac progovorila je o odnosu sa bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem.

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac

 

Pevačica Nataša Bekvalac progovorila je o odnosu sa prvim suprugom Danilom Ikodinovićem i otkrila da li su nakon svih ovih godina posle razvoda uspeli da pronađu zajednički jezik: 

-Poznajući njegovu preku prirodu, čudi me da uopšte priča o meni (smeh). Šalu na stranu, od trenutka našeg razvoda pa do danas, jedina naša zajednička tema i ono što nas spaja jeste naše dete. Na Hanu sam posebno ponosna, na sve ono što jeste i u kakvo žensko specijalno biće se razvija. Verujem da Danilo lepo priča jer na mene gleda kroz ulogu Hanine mame. Od njega uživam poštovanje i to je jedino što mi je potrebno da bih sa svim svojim kapacitetima i ljubavlju odgajala naše dete - kaže Nataša za Story.

Podsetimo, razvod Nataše i Danila prošao je veoma burno i medijski ispraćeno. Bilo je i pojedinih ružnih reči, međutim, kako godine prolaze čini se da su se emocije slegle te da su sve loše ostavili iza sebe i posvetili se zajedničkim snagama interesu svoje ćerke Hane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading