BEKVALČEVA REŠILA DA NAUČI ĆERKU NAPORNOM RADU: Utovaraće opremu, KUNEM VAM SE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.08.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac rešila je da pokaže Hani da posao muzičara nije uvek lak!

Republika

Foto: e-stock/M.MILIVOJEVIĆ

Nataša je povela ćerku sa sobom na nastupe!

Popularna pevačica Nataša Bekvalac krenula je sa nastupima, kao i mnoge njene kolege, nakon višemesečne pauze zbog pandemije koronavirusa.

Sezona nastupa se zahuhtava kako odmiče leto sve je više i više nastupa raznih pevača. Nataša Bekvalac, jedna od naših najlepših pevačica, uputila se u Crnu Goru gde će narednih par dana pevati svoje hitove. 

Ona se tim povodom oglasila na svom instagram nalogu i iznenadila fanove. Naime, Bekvalčeva je okačila video na kom se vidi da je i njena ćerka Hana sa njom, te da če ovih nekoliko dana imati priliku da vidi kakav je to život jednog pevača, i da nije baš sve "med i mleko" kada se baviš tim poslom.

- E sad ću da je vučem na svaki svoj nastup pa da vidi lutkica kako je baš lak posao... Utovaraće opremu sa roudijem, kunem vam se- napisala je pevačica preko videa uz emotikon koji se smeje i plače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

08.08.2021 13:06

Od majke pevaljke ništa lepo ne može da nauči.