NIKO SE NE SEĆA ČIME SE TIJANA DAPČEVIĆ BAVILA PRE PEVANJA: To joj je bio glavni izvor NOVCA i bila je odlična!

Autor:

Zabava

08.08.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Dapčević započela je karijeru još u srednjoj školi, išlo joj je odlično, ali je odlučila da se ipak bavi pevanjem!

Republika

Foto: printscreen/instagram

Tijana Dapčević je prvo bila voditeljka!

Tijana Dapčević godinama hara muzičkom scenom, njene pesme svi vole i prosto je nemoguće da prođe slavlje, a da se neki od njenih hitova ne čuju.

Ipak gotovo da niko ne zna čime se pevačica bavila pre nego što je ušla u svet muzike.

Kako prenosi "Objektiv" ona je još kao tinejdžerka počela da se bavi voditeljskim poslom i u tome je bila jako uspešna.

 

 

- Još sam bila u 4. razredu srednje škole… Desilo se da moje drugarice iz škole dođu na ideju da ja odem u tu radio stanicu da uzmem te neke karte koje je naša drugarica osvojila gratis za neku žurku i kažu meni da ja idem jer sam ja najslobodnija - prisetila se pevačica i dodala: 

- Odem u tu radio stanicu, dođe čovek da mi da karte i ja krenem tu sa njim u priču i on mi kaže “Bože kako imaš divan glas, ‘ajde da uđeš da snimiš džinglove”. Ja tu stanem pred mikrofon i krenem da pričam i ne mogu da se zaustavim i tu se ja u stvari zarazim sa medijima. Jedno vreme sam zarađivala od toga, to mi je bio glavni izvor zarade.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading