BEKVALČEVE NOVE KARDAŠIJANKE: Prelepa Nataša snima svoj RIJALITI!

Autor:

Zabava

09.08.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Nataša Bekvalac uvek je imala pozitivno mišljenje o rijalitijima, a sada će izgleda snimiti i jedan posvećen njenoj porodici!

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac dobiće svoj rijaliti!

Popularna pevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših žena na estradi. Novosadska barbika inspiracija je mnogima, a u medijima se neretko nalazi zbog svojih gafova i zanimljivih porodičnih momenta koje voli da deli sa svojim fanovima putem društvenih mreža.

Kako prenosi "Mondo", ovo je sasvim dovoljno da se zainteresuje poznata producentska kuća, koja je rešila da napravi rijaliti šou o životu ove pevačice, ali i cele njene porodice.

- Nataša i njena sestra Kristina su sa oduševljenjem prihvatile ovu ideju, jer i same vole neke od svetski poznatih rijalitija. Dobro je poznato koliko je Nata duhovita u medijima, a izjave koje godinama daje su apsolutno viralne- poručio je izvor.

- Ideja za rijaliti kojem je radni naslov 'Bekvalčeve', baš po imenu njenog Instagram naloga, i došla je zahvaljujući čestim gegovima i duhovitim situacijama koje Nataša u vidu snimaka ili fotografija deli sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

-  U ovom programu učestvovaće svi članovi šire porodice Bekvalac. Natašina mama Mira već je pobrala brojne simpatije među njenim fanovima, pa je jedna od ideja da se dobar deo prostora pokloni upravo njoj, njenim životnim mudrostima i načinu na koji ona trpi posao i popularnost svoje ćerke- rekao je izvor. 

Pevačica je nedavno rekla da o rijalitiju misli sve najbolje, ali da je novac presudan kako bi se ovakav projekat i desio.

- Nemam ništa protiv rijalitija, meni je to strava, što se mene lično tiče, ja sam za to i nemam problem s  kamerama. Mislim da je naš život jako zanimljiv i nemam taj problem da podelim s ljudima šta se dešava u mom privatnom životu, tako da ako neko ponudi dobru svotu novca, možda se rijaliti i dogodi- izjavila je tada. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading