DUŠAN JE DECU OSTAVLJAO SAME, NISU IMALI DRUGARE: Evo šta je radio čovek koji tvrdi da Tanja Savić BIJE sinove!

Autor:

Zabava

09.08.2021

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Jovančević, bivši muž Tanje Savić, pričao je da je Tanja njihovu decu tukla, međutim izgleda da je istina malo drugačija!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tanja i Dušan su u jako lošim odnosima!

Odnos između Tanje Savić i njenog bivšeg muža Dušana Jovančevića u najmanju ruku je komplikovan, a činjenica da iz tog braka oni imaju dva sina nije nimalo olakšavajuća.

Mnogo se pisalo o Tanji od kada je Dušan njihovu decu odveo na godinu dana u Australiju, a sada kada ih je Tanja vratila u Srbiju svi su očekivali da će ta priča napokon uploviti u mirnu luku. Ipak, Dušanova i Tanjine svađe od tad su postale jo jače, te se čak zbog Dušanovih reči pisalo i da Tanja bije decu. Kako to zapravo izgleda otkrila je za "Svet" jedna Tanjina komšinica

 

 

–On i dalje pokušava da manipuliše Tanjom, ali to više ne može. Sve najgore je već doživela i zna ga kao zlu paru. Sada ima advokaticu, ima i psihologa sa kojim se konsultuje i nije nemoćna i naivna kao što se on nada. Jedan dan je zove da joj kaže kako je voli i kako će doći da budu zajedno, a kad ona kaže ne, zove novinare i priča da Tanja grebe decu po licu i bije ih. Ona je jedva smirila tu decu kakva su bila posle njega, agresivna, neposlušna. Tanja im se posvetila svom snagom i svim srcem – kaže komšinica koja se druži sa babom Živanom i dodaje:

 

 

–Tamo u Australiji Dušan ih je ostavljao same sa babom, nisu se ni sa kim družili, nigde ih nije vodio. Samo im tutne igrice u ruke i baš ga briga. Po ceo dan drndaju igrice, al’ on je miran i može da skita. Sedeli su po ceo dan u sobi, nisu se igrali sa decom, trčali, vozili bicikl, šta sve deca treba da rade. Zato su se i ugojili. Kod Tanje nema nezdravog života, dan je ispunjen, druže se, aktivni su, a Dušan može samo da je mrzi i laže.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading