ONA ZLOSTAVLJA NAŠE SINOVE: Muž Tanje Savić širi NAJGNUSNIJE priče o pevačici!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.07.2021

16:34

Ako je ovo istina jadna ta deca!

ST/V. LUKIĆ
Muž je optužuje da zlostavlja svoje sinove!

Pevačica Tanja Savić proteklih godinu dana imala je pravu agoniju, kada je njen suprug Dušan Jovančević, navodno, bez njenog znanja odveo sinove u Australiju i nije joj dozvoljavao nikakav kontakt sa njima.

Savićeva je tek pre nekoliko meseci uspela da sinove Maksima i Đorđa dovede u Srbiju, kako bi ovde živeli sa njom, međutim, javno prepucavanje nje i njenog bivšeg se nastavilo i ne vidi mu se kraj, a tvrdnje koje iznose jezive su i za čitanje, a kamoli ako su se zaista dogodile. Sada je njen još uvek zakoniti suprug, izneo skandalozne tvrdnje da pevačica navodno maltretira njihove sinove.

instagram.com/tanja_savic_private
Ona njima navodno ne dozvoljava da se čuju sa ocem!

- Deca mi se žale da ih Tanja bije, brani im da pričaju s mnom, kažnjava ih, manipuliše s njima, ucenjuje i preti ako mi kažu istinu, moraju da kažu ono šta im ona govori i ako je to laž - priča Tanjin muž za "Blic" i tvrdi:

- Sad mi je Đorđe pokazao kako ga je jurila po stanu i kad ga je noktima izgrebala po čelu i ostavila ožiljak koji se vidi. Sad sam se čuo sa njim, bukvalno pre pet minuta. Pretila mi je da će da me tuži ako sve ovo ispričam novinarima. Još ga ubeđuje da mi kaže da ga je slučajno ogrebala. Ovde treba socijalna da interveniše pošto je ovo prešlo svaki granicu njenih laži i manipulisanja. Evo slušajte poruku na kraj kaže sad ideš na blok, pa se čuje kako se deca jadna žale i govore obojica: "Neee!".

Komentari (4)

Loading
Aleks

26.07.2021 18:35

Pa i ona je to pričala. Vodi ih kod psihologa jer neće da slušaju njene komande. Ne zna da se ponaša sa decom. Decu je odgajio otac a ona nikada nije imala vremena. Neka psiholog ispita decu.

Đoka

27.07.2021 08:56

@Aleks - Treba je prijaviti da je nasilna prema maloj deci.

Aleks

26.07.2021 18:40

Centar za socijalni rad u Smederevu mora da interveniše i objasni majci koja su njena prava a koja su prava dece. Povreda je vidljiva i ne može se opravdati. Mogla bi ona malo i u zatvor.