PRELEPA VEST: Više od 35 miliona dinara biće preusmereno sa Gavrilovog na Boškov račun

Autor: Republika

Vesti

26.07.2021

16:42

Na Fejsbuk stranici Za Gavrilovu pobedu objavljena je vest o tome da će više od 35 miliona dinara biti prebačeno na račun za lečenje Boška Guglete.

instagram.com/printscreen

- Novčana sredstva u iznosu od 35.589.764,33 dinara prebačena su sa Gavrilovog na račun Boška Guglete. Novac će biti vidljiv na spisku uplata sutradan, kada se proknjiži. Veliko hvala - stoji u objavi na Fejsbuk stranici.

Reč je, kako je poznato, o dvojici dečaka obolelih od spinalne mišićne atrofije, za čije se lečenje u inostranstvu prikuplja novac.

Prethodno je objavljeno da se porodica malog Gavrila Đurđevića nada da će višak novca sa računa biti preusmeren na lečenje mlađeg saborca Boška. Kako stoji u objavi od pre pola sata, želja im se ostvarila. Ipak, prikupljanje novca za pomoć bebi Bošku i dalje je u toku.

Kako je navedeno u objavi, informaciju su potvrdili i iz Fondacije Budi human.

- Prenos je izvršen u skladu sa pravilima rada Fondacije, na osnovu Vašeg zahteva, i biće prikazan na sajtu sutra nakon učitavanja bankarskih izvoda o promenama i stanju na računima na dan 26. 7. 2021. godine - stoji u saopštenju Fondacije.

Komentari (0)

Loading