(FOTO) BABA PREŠLA IGRICU! Zorkin grob UZDRMAO SRBIJU: Uradila je nešto NEVEROVATNO, a o jednom detalju SVI PRIČAJU!

Autor: Republika

Vesti

25.07.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baba Zorka uspela je da svojim postupkom dospe u žižu interesovanja javnosti.

RepublikaFoto: Public
Foto: Ilustracija

Fotografija koja je pre nekoliko godina ugledala svetlost dana na internetu je zbunila javnost u Srbiji, a o njoj se i danas priča.

Istovremeno, ova objava je nasmejala i naježila korisnike društvenih mreža. Na njoj se, kako se vidi iz priloženog, nalazi nadgrobna ploča babe Zorke.

Naime, baka Zorka je kamenorescu za života platila da joj uradi spomenik. Kako je rođena 1914. godine, majstor je na grobu ispisao "1914 – 19..“ i ostavio da se naknadno dopišu dve brojke kad dođe i taj trenutak da se Zorka preseli na onaj svet.

Međutim, ona je rešila da "prevari“ kamenoresca. Ko je on da joj određuje u kom veku će da umre? Sačekala je treći milenijum i upokojila se 2003. Zato je došlo do prepravke na spomeniku – "19“ je precrtano i dopisano je "2003“,prenosi Objektiv.

Ova priča je postala i kladioničarska “fora”. Na Fejsbuk stranici "Prosečni kladioničar“ iznad fotografije stoji komentar koji duhovito opisuje ovaj "preokret“: Iz keca u dvojku!

Duhoviti komentari ne prestaju da se nižu kad god ova fotografija postane viralna na društvenim mrežama.

“Pravda za Zorku”, “baba sve prešla”, “obrnula igricu” - samo su neki od duhovitih komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading