BOL ZA MIŠOM NE JENJAVA! Bora Čorba se ne miri sa odlaskom prijatelja!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.08.2021

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Čorba priprema se za koncet koji će biti održan u čast preminulog člana benda Miše Aleksića, te govori o tome koliko mu je i nakon svih ovih meseci teško zbog njegove smrti.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Bora Đorđević

 

Frontmen grupe "Riblja čorba" Borisav Bora Đorđević  neutešan je i posle devet meseci od smrti svog velikog prijatelja i kolege iz benda Miše Aleksića koji je preminuo od posledica koronavirusa.

Bora Čorba sa prijateljima priprema se za koncert koji će biti održan u Mišinu čast kako bi barem na neki način ublažio bol koju oseća zbog njegovog odlaska:

-Bilo je strašno, strašno... Navikao sam da 43 godine Miša uvek bude sa leve strane, da vidim njegovu nasmejanu facu.. .Bez njega je sasvim drugačije. Imali smo sreću da čovek koji je radio sa nama kao svetski tehničar Ivan Stanković uzme bas gitaru u ruke. Imali smo desetak koncerata, na svakom koncertu bio je minut aplauza za Mišu Aleksića. Stalno mi nedostaje. Navikao sam da sa njim stalno pričam... Uhvatim telefon da ga pozovem i shvatim da ga nema. Bio mi je prijatelj, kao brat... Strašno mi nedostaje - rekao je Bora i dodao:

-Počeli smo da pravimo album pre nego što je preminuo. Napravio sam tekst, on je uspeo i da odsvira u jednom studiju, sačuvali smo tu bas gitaru, a mi smo otpeveli, izdaćemo to na novom cd-u. zove se 'Dve gitare'. Ne trošite džabe pare, nisam tol'ko važan lik, ukrstite dve gitare, nek' to bude spomenik - otkrio je Bora Čorba u "Beogradskoj hronici".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading