DEJAN DRAGOJEVIĆ OBLIVEN KRVLJU: Dalilin suprug zadobio ŽESTOKU POVREDU, digla se velika panika! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2021

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević imali su pune ruke posla, a kako on ne želi da je zamara, odlučio je da sam posao preuzme na sebe, zbog čega je i zadobio povredu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dejan se povredio

 

Dalila i Dejan Dragojević doneli su odluku da pre nego što uđu u rijaliti ,,Zadruga 5" kako se spekuliše, završe sve poslove oko kuće. 

Poznato je da su nedavno otvorili salon za lepotu i da im je informacija o prinovi ulepšala čitav život, pa kako bi za bebu obezbedili sve, odlučili su da podinu ogradu oko dvorišta i dignu zidine kako ih komšije ne bi mogle videti. 

Republika

Foto: instagram.com

Dalila i Dejan grade ogradu

 

Dalila je podelila nekoliko trenutaka kako je izgledao proces sa majstorima, a među najvrednijima se našao i njen suprug Dejan, koji je doživeo povredu na radu. On je na Instagram profilu podelio sa pratiocima povredu na ruci koja je i dalje krvarila. 

Svi su se uspaničili i zabrinuli za Dejana, ali je on to odmah sanirao i očistio ranu kako ne bi došlo do većih komplikacija, tako da je sa njim sada sve u redu. 

Republika

Foto: instagram.com

Dejan se povredio

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
S lavica

12.08.2021 21:46

Što se kriju iza ograde?