MILICA PAVLOVIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN, SVI SE PITAJU GDE JE NIKOLAS! Pevačici dečko nije došao na slavlje, sada je otkiven i razlog!

Autor: Republika.rs/G.D

Zabava

11.08.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović proslavila je svoj jubilarni 30.rođendan, međutim, svi su se pitali zašto slavlju ne prisustvuje njen dečko, sportista Nikolas Saveljić.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović

 

Atraktivna pevačica Milica Pavlović napravila je gala proslavu povodom svog jubilarnog 30.rođendana.

Ona je zablistala u uskoj roze haljini u kojoj je izgledala poput top modela, a osmeh sa lica nije skidala.Slavlje je počelo još u ponoć kada joj je drugarica zakucala na vrata i donela joj šampanjac. 

 

Torta je bila bela sa ružičastim detaljima, baš poput njen haljine. Videlo se da je pevačica brinula o svakom detalju. Ipak, jedan nije promakao javnosti. Svi su se pitali gde je na slavlju glavni gost, pevačicin dečko Nikolas Saveljić.

Ipak, imao je opravdan razlog za to. Nikolas se nalazi u Americi gde je morao da ode zbog poslovnih obaveza, priprema za narednu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading