MILICA PAVLOVIĆ PROGOVORILA O UDAJI ZA VATERPOLISTU! Pevačica više ne skriva ljubav sa Saveljićem!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.08.2021

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica Milica Pavlović već mesecima se viđa sa atraktivnim sportistom Nikolasom Saveljićem, te je mnoge zanimalo kada će vezu podići na viši nivo.

Republika

Foto: Promo

Milica Pavlović

 

Milica Pavlović vešto je skrivala vezu sa atraktivnim sportistom, međutim, onda je "Paparaco lov" snimio sa njim u društvu i to nekoliko puta. Oni su viđeni i na nekoliko gradskih dešavanja dok je Nikolas Saveljić boravio u Beogradu.

Iako Milica Pavlović retko govori o emotivnom životu, a na pitanje kako održava vezu na daljinu sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem i da li je zamaraju putovanja Srbija - Crna Gora, kao i kad će svadba, kroz smeh priča:

- Doći će sve u pravo vreme. Sve ide kao po loju! - kaže pevačica za Blic.

Inače, pevačica je nedavno govorila o tome kako izgleda njeno venčanje iz bajke, te nema sumnje da će upravo tako prirediti kada bude stala na ludi kamen sa atraktivnim Saveljićem:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Milica Pavlović i Nikolas Saveljić

 

- Kao i svaka devojka, i ja sam princeza. Maštam o tome da bude nešto veliko, lepo i bajkovito. To što sam sa juga ne znači da ne volim i moderne stvari. Tako da će na mojoj svadbi biti sve što je u tradiciji našeg naroda, ali i ono što trenutno “vrišti” na Instagramu. Sve to volim - rekla nedavno Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading