OTKRIVENA ISTINA O ŽIVOTU MILANA STANKOVIĆA: Ovo je razlog zbog čega se POVUKAO sa scene, ni sa kim ne razgovara! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milan Stanković povukao se iz javnog života, sa kolegama nema više kontakt, a sada je otkriven i razlog zbog čega je doneo odluku da se više medijski ne eksponira.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Otkriveno šta se desilo sa Milanom

 

Popularni pevač Milan Stanković se povukao iz javnog života pre dve godine, pa je i na društvenim mrežama prestao da objavljuje sadržaj iz privatnog okruženja. Mnogi su se pitali šta se dešava sa njim, bilo je spekulacija da se zamonašio, da je otišao putem Gospodnjim. 

Milan je čak i odustao od kontakta sa kolegama, zbog čega su se svi iznenadili. Poznat kao miljenik publike, Stanković je odlučio da krene potpuno drugim putem. 

 

 

– Milan je specifičan, on na muziku gleda isključivo kao na umetnost – započinje izvor za Scandal! i dodaje:

Zato se i bacio na neki biznis od kojeg lepo živi, a muzika mu dođe kao hobi od kojeg može i da zaradi. Tako mu je mnogo bolje i lakše, a što se javnosti tiče, Milan je više puta objasnio da se mnogo bolje oseća kada živi mirno i povučeno. Doduše, ponovo će se emitovati Pinkove zvezdice, pa možda Milana budemo gledali u crvenoj stolici jer je dugo bio u žiriju tog šou-programa i uživao je dok je ocenjivao nove mlade talente – završava izvor.

 

 

BONUS VIDEO: 

U trendingu sa Zokom 5... #2 Stefan Đurić Rasta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bojan

11.08.2021 12:13

Ne eksponira se a u skandalu daje intervju...