LUNA SE PRVO DAVILA, A KAD SE SMIRILA BUKNUO JE POŽAR: Marko i njegova supruga PREMRLI OD STRAHA!

Autor:

Zabava

09.08.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko snimali su novu emisiju za njihov jutjub kanal kada je Luna počela da se davi, taman su se malo smirili kada je u dvorištu pored njih buknuo požar!

Republika

Foto: printscreen

Luna i Marko su se jako uplašili!

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju već skoro dva meseca u ulozi roditelja, a kako su odustali od učešća u rijalitiju rešili su da svoj život osim detetu posvete i jutjubu, te da na taj način pokušaju da izgrade karijeru.

Oni svako malo objavljuju neki trenutak iz svog života, a juče su objavili video kojim su malo zabrinuli pratioce. Naime, igrali su igru "Probaj da se ne nasmeješ" u kojoj jedna osoba stavi što više vode u usta, a drugi pokušavaju da je nasmeju. Marko je vrlo brzo uspeo da kod svoje drage izmami smeh, ali je to izazvalo da Luna počne da se davi, zbog vode koju je imala u ustima.

Republika

Foto: printscreen

 

Uspeli su da se smire i da nastave igru, koja je bila dosta zanimljiva i puna smeha, kada je dobru atmosferu prekinuo plamen koji se pojavio praktično niotkuda. Popularni par je pobegao, i pozivao pomoć. Sva sreća oboje su prošli bez posledica, ali se Luna jako uplašila:

- Umrla sam, već sam videla sebe kako gorim!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading