STARIJA PEVAČICA HTELA DA BUDE GAZDARICA IMPERIJE: Jedina koja je Gazdinoj ženi skinula osmeh!

Autor:

Zabava

09.08.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je istovremeno imao svakodnevne avanture s mlađim pevačicama, samo u vremešnu je bio zatreskan do zuba.

Republika

Foto: Ilustracija: Freepick/Vectorpocket, Republika.rs

 

Svakog utorka Republika.rs vam donosi jednu novu priču bez zvaničnih imena da bismo, ako se ikada obelodane te stvari, jednog dana mogli da napišemo: "Jesmo li vam rekli?" U pitanju je rubrika našeg portala - Alapača, koja će se pozabaviti lokalnim tračevima iz sveta estrade, sporta i kulture. Nema ko u Srbiji ne voli da tračari, što o komšinici, što o onoj porodici što živi u onoj kući iza onog ugla i tako redom... Alapača vam i ove nedelje donosi jedan sočan trač!

Jedna vremešna pevačica koja je pažljivo gradila karijeru, kakvom se danas može pohvaliti, pala je na čari Velikog Gazde, kom nisu odolevale ni mnogo mlađe koleginice. Istina, one su mu se bacale pod noge jer su svoj put na estradi krčile preko kreveta, dok je ona uveliko već imala svoje. Istina je i to da je tokom veze sa njim čak i onda doživela procvat. Da, veze. Pošto nije bila samo jedna od mnogih koje su mu se dale iz interesa.

Iako je istovremeno imao svakodnevne avanture s mlađim pevačicama, samo u vremešnu je bio zatreskan do zuba

Ona je dobila status devojke s kojom je nekoliko godina održavao paralelnu iako je njenog brak bio nadaleko čuven kao skladan jer je imao divnu suprugu, koja je sve njegove afere propratila s osmehom. Ipak, s nešto kiselijim nego inače jer je devojka Velikog Gazde ubrzo zagospodarila imperijom kako njegova zvanična žena nije ama baš nikada. Za sve se pitala i u sve se mešala, a sve više je i odlučivala, onako kadrovski, kao prava šefica. Iako je istovremeno imao kratke, gotovo svakodnevne avanture sa njenim mladim i atraktivnim koleginicama, Gazda se do zuba zatreskao u svoju devojku. Po njoj se moglo videti, takođe, koliko je srećna jer nikad nije bolje izgledala, ni pre ni posle veze sa Velikim Gazdom. Koliko su ludeli od strasti, već je počelo da se šuška da će Gazdina lepa supruga ostati bez osmeha jer će je zbog, čak i od nje, starije devojke ostaviti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading