SAZNAJEMO - POŽAR NA DEPONIJI U VINČI JE PODMETNUT!? Otkrivamo šta se desilo nekoliko minuta pre nego što je buknula vatra!

Autor:

Vesti

09.08.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar na vinčanskoj deponiji koji je juče ugašen je, sudeći po fotografijama do kojih smo došli, najverovatnije podmetnut.

Republika

Foto: Republika

 

Naime, kao što se može videti na prvoj fotografiji do koje je došla Republika, dva Roma su se nalazila na đubrištu, a pored njih se može primetiti slab dim.

Republika

Foto: Republika

 

Na drugoj fotografiji se uočava požar koji je već počeo da bukti.

Ono što dodatno izaziva sumnju da je požar podmetnut je to što je pokret "Ne davimo Beograd" momentalno nakon što je buknula vatra imao dron na licu mesta i sve snimao i pre nego što su vatrogasci došli.

Takođe, jako je čudno i to što se ovaj incident dogodio baš u trenutku kada se u Beogradu zatekla Viola fon Kramon, evropska poslanica Zelenih, izvestilac za Kosovo i poznata albanska lobistkinja, koja je zajedno sa tim pokretom obišla deponiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Dado

09.08.2021 11:37

Наћи кривца и јавно стрељати.

Ivana

09.08.2021 13:40

Sramota šta rade... Nadam se da će se ući u trag ovim Romima i da će se utvrditi istina o požaru. Čisto sumnjam da su došli i tek tako zapalili vatru.

Jana

09.08.2021 14:26

To je za svaku osudu.

Bhm

09.08.2021 14:37

Ja bih podavio te sto ne bi da dave Beograd ako su stvarno imali neku ulogu u ovoj paljevini..