KOŠARKAŠ MU JE UBIO DEVOJKU USRED BEOGRADA! Pevač se nikad nije oporavio od TRAGEDIJE koja mu je promenila život!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.08.2021

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Kimani Frend u 2012. godine Francuskoj ulic u Beogradu i usmrtio je kolima Nevenu Dragutinović, devojku pevača Nevena Živančevića.

Republika

Foto: Privatna arhiva//Pink TV

Nevena Dragutovnović nastradala kada je košarkaš pregazio kolima

 

Tragedija koja je potresla javnost desila se 3. novembra 2012. godine kada je košarkaš Kimani Frend svojim kolima u centru Beograda pregazio Nevenu Dragutinović koja je podlegla povredama.

On je za ovo delo osuđen prvostepeno na tri godine zatvora pred Višim sudom u Beogradu.Potresne detalje nesreće ispričao je pevač grupe "In Vivo" :

-Bila je gladna i htela je da kupi kiflu u pekari, izašla je iz taksija, napravila petnaestak koraka i počela da prelazi pešački prelaz, a on… Bio je bahat, pijan i nije stao na znak “stop” i nije usporio. Bolni su komentari raznih ljudi kako je sve to bio nesrećan slučaj i kako je Nevena, maltene, jednako kriva kao i on koji ju je usmrtio – zaključio je pevač, piše Objektiv.

 

 

Živančević je tada na uvid dao i kopiju zvaničnog policijskog zapisnika iz kobne noći, u kojem se navodi između ostalog “da na raskrnici postoji saobraćajni znak STOP za obavezno zaustavljanje, da je do nesreće došlo na pešačkom prelazu, koji je devojka u trenutku nesreće prelazila, i da ju je vozač udario levom prednjom stranom “škode”. Frend je alkotestiran i utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu. 

Pevač od tada nije imao nijednu ozbiljniju vezu, malo toga se u javnosti znao njegovom privatnom životu. Nesumnjivo je da ga je ova tragedija potpuno promenila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading