ONA JE SMUVALA ACU PEJOVIĆA! Pevač: Zaprosio sam je posle SEDAM DANA!

Autor:

Zabava

08.08.2021

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović u srećnom je braku, a kada je ušao u vezu sa svojom sadašnjom suprugom trebalo mu je samo sedam dana da shvati da je ona prava žena za njega!

Republika

Foto: Promo

Aco Pejović priznao je da je Biljana smuvala njega!

Popularni pevač Aco Pejović uživa u srećnom braku sa svojom Biljanom, sa kojom ima tri ćerke, međutim malo ko zna kako je počela njihova veza.

Naime, kako prenosi "Srbija danas", Biljana je bila ta koja je načinila prvi korak ka njihovoj vezi, a Pejović joj nije ostao dužan pa je posle samo sedam dana zaključio da je ona prava žena za njega:

- Biljanu sam znao iz viđenja, postojale su te neke simpatije... Ja sam tad držao neke kafiće dole pod zakup i ona je jedne večeri došla i prišla meni... I sad priznajem klincima da me je ona smuvala, nisam ja nju. Sedam dana smo se zabavljali i posle sedam dana, bila je njena maturska noć i te iste večeri maturske sam je ja onako sa sve haljinom pokupio i odveo svome domu, tad sam je zaprosio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading