TAKMIČAR EMISIJE NIKAD NIJE KASNO PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI: Noć nakon koncerta za njega je bila KOBNA!

Autor:

Zabava

08.08.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milutin Sretenović Sreta preminuo je jutros u Makarskoj nakon što je noć pre imao koncert sa svojim bendom, pronašao ga je kolega u hotelskoj sobi.

Republika

Foto: youtube/printsreen

Milutinović Sretenović Sreta

 

Milutin Sretenović Sreta, pevač "Mostar Sevdah Reuniona" preminuo je jutros u Makarskoj u hotelskoj sobi, nakon što je sinoć ovaj bend održao koncert, prenosi Avaz.

- Šokiran sam, izgubili smo divnog čoveka i vrhunskog umjetnika. Naravno, prekidamo koncerte "Mostar Sevdah Reuniona". Večeras je trebalo da bude koncert u Šibeniku i dan kasnije u Trogiru - rekao je potreseni producent koncerata Tomislav Kašljević.

Sreta je sinoć poslednju pesmu otpevao "Čudna jada od Mostara grada". Nakon toga nije želeo večeru, već se povukao u hotelsku sobu.

 

 

 

 

Sretin cimer, bubnjar Senada Trnovac, jutros je primetio da Sreta ne diše i pozvao je Hitnu pomoć koja je konstatovala smrt.

Milutin Sretenović Sreta je imao 74 godine i proslavio se učešćem u emisiji "Nikad nije kasno".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading