ESTRADA GOLA KAO OD MAJKE ROĐENA: Poskidale se poznate dame, muškarcima se zavrtelo uglavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2021

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate pevačice, glumice, starlete i mnoge druge javne ličnosti ne prestaju sa javnim skidanjem i pokazivanjem čime raspolažu, a neminovno je da uzdahe mame kako god da se pojave.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša

Srpske starlete, pevačice i glumice ovoga leta su poput brojnih svetski poznatih faca obilazile kupališta, nudističke plaže i popularna letovališta, pa su društvene mreže gorele od nudizma!

Većina poznatih ličnosti spremno je dočekala leto, pa su se neke dame poput Jelene Karleuše, Goce Tržan, Marine Visković i Elene Kitić fotografisale pored vode ili na plažama u toplesu, a razlikuju se jedino dekoracije kojima su prekrivale intimne delove tela.

 

 


Jelena Karleuša, i pored brojnih skandala koji se vezuju za njeno ime nakon što je golišave fotke slala fudbaleru Ognjenu Vranješu, ne prestaje da se slika bez garderobe, pa je tako mnogi porede sa porno-zvezdama, ali joj zameraju na golotinji jer kod kuće ima dve ćerke, koje tek treba da izvede na pravi put.

Ona je na Instagramu okačila nekoliko fotografija iz bazena gde pozira poput sirene u toplesu, a grudi je prekrila rukama.

Na sličan način se slikala i Marina Visković, koja se sakrila iza šešira, međutim, to nije sprečilo muškarce da je obasipaju komentarima da noću maštaju o njoj.

 

 

 

 

Foto: instagram.com

 

Jedina gola, a prirodna bila je Mira

Glumica Mirjana Karanović otišla je korak dalje u odnosu na pevačice i starlete, pa je pozirala skroz gola u pesku! Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Mira jedina prirodna, to jest nema nikakve plastike u sebi, te je sebi dopustila taj luksuz i skinula se gola. Ona se godinama opušta na nudističkim plažama, gde voli da ima apsolutnu slobodu, a valjanje u pesku izazvalo je burne reakcije u javnosti. Muškarci se, međutim, nisu bunili jer glumica za svoje godine izgleda odlično, a sve to postiže redovnim odlaskom u teretanu, gde vežbe radi barabar s mnogo mlađim devojkama.

 

 

 

 

 

Pevačica Goca Tržan, koja je u više navrata javno govorila o tome koliko voli nudizam, slikala se na plaži dok se odmarala sa suprugom Rašom Novakovićem, a njeno bujno poprsje izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Njoj su muškarci pisali da je Raša pravi srećnik jer pored sebe ima ženu koja je oličenje prirodnosti i lepote, što pevačici svakako u godinama koje ima laska.

 

 

 

 

Najviše su se razgolitile, kao po običaju, srpske starlete, pa su tako Maja Marinković, Ana Korać, Stanija Dobrojević i Tijana Ajfon imale najizazovnije fotografije na profilima na Instagramu.

Bivše rijaliti-učesnice pozirale su mahom samo u seksi donjem vešu, koji je možda i previše otkrivao, a bujno poprsje bilo je uvek u prvom planu.

U međuvremenu, kako se ispostavilo, broj pratilaca na društvenim mrežama raste ako ima dovoljno golotinje, pa je tako od nudizma najviše profitirala Stanija Dobrojević, koja je nedavno otvorila i profil na popularnom sajtu za odrasle Onlyfans, a interesovanje je veliko već od prvog dana!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading