NIKAD VIĐENA FOTKA CECE RAŽNATOVIĆ: Nekad je bila VATRENA CRNKA, a ovim provokativnim izgledom mamila je uzdahe muškaraca! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2021

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović poznata je kao jedna od najlepših žena kod nas na Balkanu, prozvali su je ,,Srpska majka", o čemu je nedavno pričala u intervju za naš portal, a sada je isplivala fotografija kada je bila vatrena crnka.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ceca Ražnatović

 

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović poznata je kao jedna od najlepših pevačica na našem estradnom nebu, a kada se pojavila na sceni bila je prepoznatljiva po njenoj boji glasa, ali i lepoti koju je posedovala. 

Tokom Cecine karijere ona je stalno menjala imidž, ističući da je to vrlo važno za jednu estradnu umetnicu, a skoro nikada nije pogrešila izborom, budući da je uvek imala odličan tim ljudi oko sebe, kako za muziku, tako i za estradni imidž koji ima. 

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ceca Ražnatović

 

Poznato je da je Ceca uvek isticala da najviše voli da nosi opuštene trenerke i stvari u kojima se oseća lagodno, ali je vrlo važno da kada se pojavi na nekom događaju zaseni sve, što joj je uvek polazilo za rukom. Uvek se nalazi u top 5 najbolje obučenih pevačica, koje uvek ulažu u svoj imidž.

Međutim, kada se vratimo nekoliko godina unazad, Ceca je bila vatrena crnka, za kojom su svi uzdisali, Žene su je obožavali, a muškarci su večito sanjali da budu kraj nje. Prepoznatljive boje glasa, Ceca je očaravala sve prisutne, a stajlingom bi zapalila masu.

 

 

Sada je pojavila njena fotografija iz perioda kada je bila baš to, vatrena crnka koja je oduzimala dah. Bujne grudi, sočne usne i provokativan kostim za nastup krasio je Cecinu fotografiju, a mnoge je podsetila i na strane glumice koje su uvek važile za najprivlačnije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading