VESNA ZMIJANAC TEŠKO BOLESNA: Otkriven uzrok pevačicinih muka, svi su u strahu za njen život!

Autor:

Zabava

07.08.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Zmijanac obolela je teško, kako mediji pišu, zbog svakodnevnih rasprava sa Reljom i Nikolijom, svi su uplašeni za njeno zdravlje.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Zmijanac bolesna

 

Popularna pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac nedavno je postala ponosna baka drugi put, budući da je njena ćerka Nikolija Jovanović dobila još jednu princezu u ljubavi sa pevačem Reljom Popovićem.

Međutim, problemi su zakucali na vrata, pa umesto da se ponosna baka raduje rođenju unuke, Zmijančeva muči muku sa zdravljem. Kako je Skandal saznao, Vesna je zbog sve češćih svađa sa zetom Reljom i ćerkom Nikolijom zadobila ponovo probleme sa štitnom žlezdom, a to joj je dalje prouzrokovalo haos u organizmu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac bolesna

 

Vesna nikako ne uspeva da nađe zajednički jezik sa ćerkom i zetom. Te se sele, te ostaju u stanu koji im je ona kupila, te stariju ćerku šalju u vrtić, te je ostavljaju Vesni na čuvanje, ma opšti haos, a sve se dodatno zakuvalo kad je stigla još jedna beba jer oboje imaju mnogo više obaveza – objašnjava izvor i dodaje:

Relja često protivureči Vesni jer ne želi da se ona opterećuje, a ona to ne može da prihvati. Navikla je da sve ona rešava i da o svemu brine, a sad i Relja i Nikolija vide da joj se zdravlje pogoršalo i nastoje da je zaštite, ali ne vredi. Vesna je tvrdoglava, stavlja sebe u drugi plan i samo joj je važno da pomaže deci. Zbog svega toga hormoni su joj podivljali i mnogo je otekla. Inače vodi računa o ishrani i čuva se, ali ne vredi, čim je pod stresom, štitna žlezda podivlja i eto belaja. Mada ne sumnjam da će ona to srediti, već je jednom imala taj problem i uspešno ga je rešila, pa će i sada. Čak joj je i Nikolija rekla da joj neće dati da viđa decu ukoliko se ne smiri i ne ode kod doktora po adekvatnu terapiju – završava izvor SCANDALA!

Republika

Foto: Marko Pantić

Nikolija i Relja

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Opet lupate

07.08.2021 22:30

Krkanluk i alkohol, kafane.... uz godine, rasturaju štitnu! UZ TO NIKAKAV RIZIK PO ŽIVOT TU NE POSTOJI!