KAĆA I MARKO MORAJU DA OTKAŽU SVADBU: Pevačicini planovi propali u vodu, kao da je neko PROKLEO!

Autor: Republika

Zabava

07.08.2021

16:27

Katarina Grujić i njen izabranik Marko Gobeljić naprasno su odlučili da svadbu koju su planirali da sprovedu otkažu, a isplivao je i razlog tome.

instagram.com/katarinagrujic.doll

Kaća i Marko otkrzuju svadbu

 

Iako atraktivna pevačica Katarija Kaća Grujić uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, morali su naglo da odlože svadbu koju su planirali. Dugo se sve pripremalo, a o planovima za budućnosti i bebi koja će doći na zimu nadaleko pričaju. 

Međutim, Katarina i Marko će ipak morati da otkažu glamuroznu svadbu i veselje koje su isplanirali do detalje, i to ni manje, ni više nego zbog svetske pandemije virusa, ali i Kaćine trudnoće. 

 

 

- Imali su velike planove, oboje su se oduševili kad su saznali da je Kaća trudna. Ona nema neke tegobe, samo povremene mučnine, nije se puno ugojila i nesmetano može da nastupa i radi. Zakazala je brojne nastupe, uželela se publike i pevanja i sve dok bude mogla da radi toga se neće odreći. Ušla je u drugo tromesečje i stomak je počeo da se nazire, ali ona kao i svaka žena sve to garderobom dobro prikrije - kaže izvor za Blic.

- Planirali su veliku svadbu, da okupe brojne prijatelje, sportiste i pevače članove porodice. Međutim, brine ih da će zbog korone ponovo početi mere i da će biti ograničen broj ljudi. Sa druge strane, i Kaća se brine da se trudna izlaže riziku, velikom slavlju i gužvi. Ipak tokom nastupa je od publike izolovana na bini, što trudnoća više odmoče to više brine - kaže izvor i dodaje:

 

 

- Sa druge strane, ona je poput većine žena maštala da se uda u raskošnoj haljini koja će joj stajati kao salivena. Shvatila je da ne želi da se uda sa trudničkim stomakom, već da je bolje da sačeka kako bi taj veliki dan protekao kako je sanjala. Par za sada planira da sudbonosno “DA” kaže na proleće, da okupe sve drage ljude, da proslave svoju ljubav kako su oduvek i zamišljali. Postoji priča i da će se kod matičara venčati pre nego što se dete rodi, kako bi izbegli komplikacije oko priznavanja deteta, ali dogovor još uvek nije postignut. Ukoliko ostane pri tome, na proleće se veseliti uz venčanje u crkvi.

Komentari (0)

Loading