DECA NIKAD IZLOŽENIJA NEGATIVNOM SADRŽAJU: Tiktoker ne prestaje sa skandalozno agresivnim i neartikulisanim ponašanjem!

Autor:

Zabava

07.08.2021

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati Tiktoker ne prestaje sa omalovažavjućim i neartikulisanim ponašanjem, naročito prema maloletnim licima, ali i građanima prestonice koje neretko bez njihove dozvolje objavljuje i pokazuje na koji način ih na ulici ponižava.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Ludi Brat

 

Tiktoker poznat kao ''Ludi Brat'' ne prestaje sa svojim sramotnim ponašanjem. Nakon skidanja pantalona prolaznicima, nabijanju sladoleda maloletnicima u facu i ubacivanja u top na Kalemegdanu, ovaj nekulturni mladić nastavio je sa svojim agresivnim i sumanutim ponašanjem.

Naime, on je ušao u jednu prodavnicu i našao za shodno i sebi dao za pravo da poruši sve ono što su radnici tog marketa složili kako bi narod mogao nesmetano da obavi svoju kupovinu. Zaleteo se na gomilu naslaganih toalet papira, bacio se na njih i sve ih poobarao, te nastavio da vrišti od smeha, neartikulisano se valjajući po podu.

 

 

 

https://www.tiktok.com/@ludibratt/video/6993019911786335494?lang=en&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6948572927487903237

 

Ovaj poznati korisnik društvenih mreža, prevazilazi sve granice ukusnog humora, ali i bezobrazluka. Roditelji bi trebalo strogo da kontrolišu sadržaj koji prate njihova deca, a ukoliko primete da gledaju ovog samoprozvanog influensera koji uznemirava, vređa, ponižava i nipodaštava slučajne prolaznike na ulicama prestonice, da im odmah zabrane gledanje istog, jer od ovog mladića ne može se naučiti ništa pametno, a može lako stvoriti agresiju i ponašanje ponižavanja drugih kod dece.

Do kada će ''Ludi Brat'' harati gradom i uništavati tuđu imovinu, ponižavati ljude i maloletnike koje bez dozvolje postavlja na društvene mreže, ostaje da vidimo, ali ono što je sigurno, podhitno zabraniti njegov negativni sadržaj koji plasira bez imalo stida i srama i osećaja bilo kakve odgovornosti i griže savesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Opanak

08.08.2021 13:25

niko ne komentarise, postalo uobicajeno a nema ko ni da reaguje dok ne naleti na ulici na nekog sa kratkim fitiljom pa pocisti ulicu njime a onda ce da bude senzacija jer je pretucen mladic, pa ce nevin covek da odgovara, nevin je nikog taj nije ni uznemiravao ni dirao nego branio licno dostojanstvo od idiota maloumnih vaspitanih na reality kretena marica i mitrovica...jadma je danasnja Srbija kakav sljam je na povrsinu isplivao...nadam se da nece na mene da naleti ovaj rauzulareni debil jer ce nu to biti poslednji sustet sa svetlom dana??