SRPSKA PORODICA PROŠLA KROZ DRAMU NA KRFU: Apartman koji su platili u junu je bio PUN, za novi smeštaj morali SAMI DA SE SNAĐU!

Autor:

Vesti

07.08.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da Srbi tradicionalno imaju putešestvije do Krfa svedoči i četvoročlana porodica iz Beograda koja umalo da ostane bez letovanja na ovom prelepom grčkom ostrvu.

Foto: www.profimedia.rs

Foto: Ilustracija

Oni su smeštaj rezervisali još u junu preko poznata kompanije koja se bavi trgovinom smeštaja na internetu - "Airbnb". Porodica iz Beograda sa dvoje maloletne dece, dva meseca unapred uplatila je ovom portalu novac za najam apartmana na Krfu, ali kada su stigli na ostrvo, sačekalo ih je iznenađenje. Neprijatno, piše Blic.

- U junu smo rezervisali smeštaj, za nas četvoro, na Krfu preko "Airbnb". Skinuli su nam pare sa računa, i uredno nekoliko dana pred put podsetili da uskoro počinje aranžman. Kad smo stigli tamo, ispostavilo se da rezervacija ne postoiji - započinje priču L. D. koja je sa porodicom po prvi put otišla na letovanje na Krf.

Početni šok sustigao je novi šok.

- Smeštaj je još pre tri godine raskinuo saradnju sa “Airbnb”, ali su oni nastavili da ih reklamiraju i uzimaju pare - ističe u neverici sagovornica Blica.

Što je najgore sličnu sudbinu doživelo je još porodica.

- Tri porodice pre nas su imale isti problem. Neverovatno je da su slučajno napravili grešku - naglašava L. D.

Morali da plate nov smeštaj

Kako kaže, odmah se žalila "Airbnb"-u.

- Pozvala sam ih, oni su se izvinjavali, raskinuli su rezervaciju i vratili nam novac. S tim što pare još nisu legle na moj račun jer može da prođe i 15 radnih dana dok se to ne dogodi. Srećom, imali smo dovoljno novca da uplatimo drugi smeštaj - ogorčena je ona.

Novi smeštaj našli su sami bez "Airbnb"-a.

- Nismo mogli da verujemo kad su nam ponudili novi smeštaj gde je noćenje 950 evra. Mislili smo da se šale s nama. Pitala sam ih da li će možda oni da mi plate taj smeštaj. Inače, oni su po ugovoru u obavezi da mi nađu drugi smeštaj. Sigurno više nećemo putovati preko "Airbnb"-a - zaključuje L.D.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading