JOVANA JEREMIĆ KROZ SUZE U EMISIJI PRIZNALA: Roditelji su sestri OSTAVILI stan i sve na GOTOVO, a MENI NIŠTA!

Autor: Republika

Zabava

04.08.2021

17:24

Voditeljka Jovana Jeremić kroz suze priznala da su njeni roditelji ostavi sve sestri, a njoj ništa.

youtube.com/printscreen

Jovana Jeremić

 

Jovana Jeremić, voditeljka, otkrila je da su njeni roditelji sve dali njenoj sestri, a njoj ništa.

- Sestra je dobila stan od roditelja i sve na gotovo, a ja nisam dobila ništa. Čak i stan - rekla je Jovana kroz suze i dodala: 

- Pravili su razliku između nas. To me i dan danas boli i zato to ističem - ističe voditeljka i napominje kako je u životu sve sama zaradila.

youtube.com/printscreen

Jovana Jeremić

- Sve sam u životu zaradila sam, ovaj novi stan koji će biti do kraja godine sam zaradila sama. I novi automobil koji ću kupiti, sve što vidiš na meni, trebalo je ovo sve zaraditi - zaključila je Jeremićeva za "Grand Magazin".

Podsetimo, Jovana Jeremić je dala otkaz na televiziji "Happy", gde je vodila Jutarnji program, i od tog trenutka ne prestaje da se nagađa gde će ona nastaviti karijeru, mnogi nagađaju da će preći na Pink televiziju, a nama ostaje da vidimo.

Komentari (6)

Loading
Sima Zemun

04.08.2021 20:16

Ja imam troje dece sto se tice ovog najmadjeg od 15 god bolje da sam taj dan izd...ao. U njenom sulucaju verovatno im je krivo sto je nisu dali na usvajanje na neki drugi kontinent.

Srki

04.08.2021 20:59

Zapitaše li se šta je presudilo da se roditelji tako ponašaju?

Voja

04.08.2021 21:13

Telefon mi ne dozvoljava da blokiram vesti ovog tipa ali kada sam već video vesta ajde da prokomentarišem "kome bre cvile zvončići za tvoju patetičnu priču".