DARA BUBAMARA STAVILA MUŽA I DEČKA U ISTI KOŠ: Pevačica otkrila sve o odnosu sa obojicom, niko se nije nadao ovome!

Autor: Republika

Zabava

04.08.2021

11:10

Pevačica Dara Bubamara otkrila je da uživa u životu, posebno sa sinom Kostom, a onda je bivšeg supruga i momka stavila u isti koš, uporedila ih, pa priznala u kakvom su odnosu.

e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Dara Bubamara

 

Pevačica Dara Bubamara uživa u životu i ljubavi sa svojim partnerom, ali ne krije da najviše voli kada provodi vreme sa sinom Kostom koji joj je najveće bogatstvo, prenosi Kurir.

Ona je priznala da trenutno uživa u svemu što ima i što je okružuje.

- Svaki put kad idemo zajedno on me onako zagrli i kaže: "Mama, Bože, vidi koliko sam viši od tebe", ja kažem: "Hvala Bogu da si viši, mama bi želela da budeš i dva metra!" Presećna sam kakav je, hvala Bogu... I ja kažem - to je sve od Boga! Kako radiš u životu, tako ti se vraća... Moja najveća sreća je da imam divnu porodicu, divnog bivšeg muža, divnog dečka, divnog sina, publiku koja me prati.. -  ističe Dara, a onda otkrila zašto se njen dečko Toni ne pojavljuje na njenim nastupima:

 

instagram.com/darabubamara_official,

Dara Bubamara o dečku Toniju

 

- On je potpuno drugi tip, voli da trenira, ima puno svojih obaveza, legne ranije, nešto ne voli klubove što je meni okej. Ne meša mi se u posao, ja se njemu ne mešam u posao, ali zato smo uvek zajedno na odmorima... Kad neko hoće, kad neko želi može da nađe vremena svaki dan.

 

Komentari (1)

Loading
Vladimir

04.08.2021 13:21

Radojka koristi vise filtera od filma Avatar