(FOTO) SVI SU UZDISALI ZA VOJOM BRAJOVIĆEM U MLADOSTI, BIO JE BRUTALAN FRAJER: Sada njegovom sinu niko ne može da stane na crtu

Autor: Republika

Zabava

04.08.2021

11:11

Vukota Brajović nadmašio lepotu svog oca Voje!

Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Sin od Voje Brajovića fatalan frajer!

 

Čuveni glumac Voja Brajović ima naslednika, sina Vukotu, za kojim žene doslovce uzdišu i dive se njegovoj pojavi.

Vukota Brajović, sin Voje Brajovića, naime, dobru genetiku nasledio je od slavnog oca, a krenuo je i njegovim stopama, te se bavi glumom, ali i modelingom. Iako je Voja oduvek bio markantan, mnogi komentarišu da ga je sin nadmašio, piše Story.

Inače, Vukota je bio jedan od najtraženijih manekena, ali je odlučio da svoj životni put preusmeri na filmsku industriju. Svojevremeno je režirao i glumio u filmu "Zona sumraka" , ali stiče se utisak da nije potpuno prestao da pozira ispred objektiva, sudeći po fotografijama koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama.

 

 

Kada god postavi fotografiju, Vukota nailazi na brojne komplimente pripadnica lepšeg pola koje su oduševljene njegovim stasom, što mu i te kako prija.

Svojevremeno, on je prokomentarisao kako se nosi sa tim što je njegovo prezime prepoznatljivo i da li ga je to definisalo na bilo koji način.

- S jedne strane postoji ta instant-prepoznatljivost prezimena, što nekim ljudima može da deluje zanimljivo. To obično bude kratkog daha i dobro je što je tako. Na kraju dana, mi smo ono što jesmo i nikakva rodbinska veza nam ne može pomoći da se izdiferenciramo kao izuzetne individue ukoliko to prosto nismo. Važno je biti svoj i ne dopustiti da te poznato prezime definiše na bilo koji način - rekao je jednom prilikom Vukota, prenose mediji.

 

BONUS VIDEO: 

CECA BOJKOVIĆ NAKON POLA VEKA KARIJERE SARAĐUJE SA PETROM BOŽOVIĆEM: Život je čudan!

 

Komentari (0)

Loading