LEONTINA OTKRILA DUGO SKRIVANU TAJNU O ŽELJKU JOKSIMOVIĆU: Pevačica progovorila o detaljima, VOLEO JE SA MNOM DA EKSPERIMENTIŠE!

Autor:

Zabava

03.08.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leontina otkrila dugo skrivanu tajnu o Željku Joksimoviću!

Republika

Foto: Youtube printscreen

Leontina o Joksimoviću!

Goca Tržan ugostila je prošle nedelje Leontinu u svojoj emisiji i sa njom o svemu otvoreno razgovarala, pa su se dotakle i Željka Joksimovića s kojim je Leontina sarađivala.

Tržanka isprozivala Leontinu

Tom prilikom Goca je, u svom stilu, bez dlake na jeziku, pitala Leontinu kako je uspevala da radi sa Joksimovićem koji sada važi za jako strogog perfekcionistu, a ona je uspevala da mu nametne tekstove pune humora i lucidnih rima.

Drugim rečima, Gocu je zanimalo kako je Leontina našla način da ubedi Joksimovića da snimi pojedine pesme, tipa „Šta ću kada volim plavo” i slične jer je on sada daleko rigorozniji i drži se balada i stihova sa emotivnim segmentima.

Leontina se na to samo nasmejala i rekla iskreno Goci da joj je bilo lako da radi sa Željkom, te da je on voleo sa njom da eksperimentiše, piše Svandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading