SRAMNI UDAR NA NOLETA: Sa više adresa krenule laži o Đokoviću, HAJKA JE POKRENUTA ZBOG OVOGA!

Autor: Republika

Vesti

03.08.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije tužno i jadno, bilo bi smešno. S više adresa juče su krenuli napadi na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i njegovu porodicu, koji su, u stvari, iskorišćeni da bi se napala vlast.

Republika

Foto: Tanjug/AP/Youtube.com/Printscreen

Novak Đoković

Povod: činjenica da je grad Beograd raspisao oglas za zakup sportskog kompleksa na Dorćolu i namera familije Đoković da nastavi da ulaže u svoju zemlju i ta ulaganja proširi (s obzirom na to da već koristi terene u SC "Gale Muškatirović", koji bi bili srž pomenutog kompleksa).

Prvo se oglasila organizacija Transparentnost, na čijem je čelu Nemanja Nenadić, objavljujući da je oglas tako koncipiran da uslove može da ispuni samo jedan učesnik, a to je porodica Đoković.

Zaboravili su, međutim, da pomenu da Đokovići već koriste terene na Dorćolu, kao i da depozit od 6,3 miliona dinara, koji se traži, uopšte nije mali, pa se ni izdaleka ne može reći da su Đokovići u tom pogledu povlašćeni.

A to što organizuju turnire u Beogradu i ulažu u svoj grad i zemlju, uzeto im je, očigledno kao minus.

NEĆE BESPLATNO

Potom je usledila serija tvitova Nemanje Rujevića, koji radi za Dojče vele i ne propušta priliku da kritikuje vlast. U njima on i doslovno vređa Novaka i njegovu porodicu (pogledajte tvitove), uz tvrdnju da im je "Vesić namestio tender".

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Goran Vesić

 

Na sve to, za Srpski telegraf Srđan Đoković, Novakov otac, kratko kaže: "Ne znam ko je taj čovek i ne zanima me šta priča."

S druge strane, Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, poručuje:

- Nemanja Nenadić ući će u istoriju kao osoba koja bi da protera Novaka Đokovića iz Srbije! Pritom na tom prostoru SC "Novak" se nalazi ne od juče već od vremena kada je na vlasti bio Boris Tadić. Ali nedajbože da Nenadić pomene Tadića. Novaku ne treba niko ništa da namešta. Kada bi, kao najbolji sportista sveta, otišao u London, Pariz ili bilo koji drugi grad, dobio bi besplatno zemlju da ulaže u sportski centar i organizuje teniski turnir. Grad Beograd je Novaku nudio besplatnu lokaciju gde želi da gradi sportski centar, ali on to nije hteo. Sutra bih predložio Skupštini grada da mu pokloni zemljište samo kada bi on hteo. Da je slučajno Đoković to uradio u nekom drugom gradu, ne bismo mogli da živimo od njih i prozivanja zašto nije u Beogradu.

BAŠ LICEMERNO

Osvrćući se na komentare Nemanje Rujevića na Tviteru, Vesić uzvraća:

- Živiš u Nemačkoj, primaš platu van zemlje, ali ti smeta što će Beograd da ima sportski centar, tenisku akademiju i muzej Novaka Đokovića. A da je zemlju na poklon dobio od Nemačke, ćutao bi i ni reč ne bi rekao. Tada bi pisao tekstove o tome kako Novak nije došao u Beograd. Licemerje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Teniser

03.08.2021 08:00

Zašto se pridaje značaj škrabotinama i lupetanju jednog stranog plaćenika? Zna se ko je i šta je pa je potpuno besmisleno prenositi to što mrzitelj sopstvene zemlje radi.

Strahinja

04.08.2021 13:45

Đoković je zaslužio da mu se da sve što poželi a stranim plaćenicima je mesto tamo gdje ih i plaćaju.