(FOTO) BILA JE LJUBAVNICA MNOGIH MOĆNIH MUŠKARACA: Znate li ko je žena kojoj je Bajaga posvetio DVE PESME?

Autor:

Zabava

01.08.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Volela je moćne muškarce!

Republika

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori

Njoj je posvetio dva pesme!

Pevačica Alka Vujica rođena je 08.06.1961. godine u Umagu, kraj Pule. Pojavljivanjem na sceni osamdesetih godina zaintrigirala je javnost, a u narednoj decenije dostigla je vrhunac svoje popularnosti.

Ipak, osim po svojoj muzičkoj karijeri, Alka je ostala upamćena i kao njubavnica mnogih poznatih muškaraca.

 

 

Kada je imala 18 godina, upoznala je u klubu “Scena” svoju prvu ljubav bubnjara grupe “Srebrna krila”, Adija Karaselimović. Emocije su odmah su se razvile, te je njihova velika ljubav i čvrsta veza je trajala četiri godine.

Nakon što su raskinuli upoznaje mlada pevačica upoznala je Gorana Bregovića i Bajagu, a ubrzo su usledile i spekulacije medija o tome da li su i oni bili njeni ljubavnici. Bajaga joj je čak posvetio i dve pesme, “Zažmuri” i “Sa druge strane jastuka”.

 

 

Tu nije kraj njenih ljubavnih avantura sa moćnim i uspešnim ljudima, a dobar primer za to je Alkino šokantno priznanjeda su ona i oženjeni fudbaler bili vanbračnoj zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading