REŠIO DA SE OGLASI: Degenek izazvao BURU na Instagramu, njegov STATUS komentarisao i Stanković!

Autor:

Sport

01.08.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je udarna tema na stadionu "Rajko Mitić".

Republika

Foto: Starsport

Miloš Degenek i Dejan Stanković

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek nalazi se na izlaznim vratima kluba, o čemu svedoči i činjenica da se nije našao ni u protokolu tokom gostovanja crveno-belih na Gradskom stadionu u Subotici.

Delije nisu zadovoljne činjenicom da je Australijanac pao u drugi plan, a on se oglasio putem Instagrama postom koji je još jednom dokazao koliko je privržen aktuelnom prvaku Srbije.

 

 

Njegov status u ekipi komentarisao je nedavno i Dejan Stanković.

- Videćemo za štoperski tandem. Dosta se priča o Degeneku koji je fenomenalan momak i profesionalac i na njega nemam nikakvu zamerku. Prošle su dve utakmice i to ako sad nije u prvom planu, ne znači da neće biti. Stavljam tačku na „rekla kazala“ priče. Nemam lični problem ni sa jednim igračem, jedino možemo da imamo „sportski“. Degenek pošteno radi svoj posao, ali ja pravim ekipu i stojim iza toga. Niko mi ne sastavlja tim, niti mi govori koga da stavim i šta da radim. Ako se to ikada bude desilo, neću biti trener Crvene zvezde više - naglasio je Stanković.

Podsetimo, Zvezdu u utorak od 21 čas očekuje prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a na Marakanu stiže moldavski šampion, ekipa Šerifa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading