(FOTO) BIO JE U VEZI SA DIVNOM KARLEUŠOM, NIKADA NIJE PREBOLEO NJEN ODLAZAK: A ima povezanost i sa Jelenom!

Autor: Republika

Zabava

25.07.2021

19:26

O Divninom životu se malo zna.

instagram.com/karleusastar
O životu Divne Karleuše se malo zna

O životu preminule voditeljke i majke Jelene Karleuše, Divne Karleuše malo se zna, a iako je bila zastupljena u medijima, mnogo toga nije otkriveno. Njena prevremena smrt pogodila je sve, a posebno jednog, njoj dragog čoveka.

Nakon razvoda Divne i Dragana Karleuše, bivša radio-voditeljka uplovila je u vezu sa pevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, nekadašnjim članom grupe “Dobri momci”.

Naime, poznata voditeljka Divna Karleuša preminula je trećeg marta 2019. godine, a njena ljubav sa Velimirom Galetom Mitrovićem bila je toliko jaka, da i 10 godina posle njihovog raskida, pevač se teško nosi sa ogromnim bolom zbog njene smrti.

Gale je bio neutešan kada je saznao da je Divna preminula, pa kako je sam rekao, ništa mu u tom trenutku ne znači što su raskinuli odavno, bol nikako nije mala i ne prolazi. Oni su prekinuli svoju ljubav još 2009. godine.

Naravno da mi je teško, vreme sad tu ništa ne znači… – počeo je Gale – Sve što mogu da vam kažem je da sam još uvek šokiran i da mi je vest jako teško pala. Divnu ću pamtiti kao nasmejanu, veselu, nežnu, šarmantnu, pametnu, sposobnu i nadasve hrabru ženu koja je, dok smo bili zajedno, uvek bila uz mene i podržavala me u svemu što sam radio. Ona je obeležila veliki deo mog života i to nikada neću zaboraviti – rekao je tada Gale za domaće medije.

e-stock/M.RODIĆ
Karleuša i Divna

Podsetimo, Divna i Gale razišli su se kada je Jelena rodila ćerku Atinu. Navodno, u Galetu se tada probudio očinski instikt.

Gledao sam Jelenu kako raste, postaje ono što je danas, ali, kada se rodila Atina, u meni je nešto puklo. Poželeo sam da i ja budem tata, a ne Atinin deda. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli sve kontakte – rekao je svojevremeno Mitrović.

Jelena Karleuša i Gale 2008. godine snimili su duet pod nazivom “Mani se”.

Instagram printscreen/estradni.arhiv
Jelena i Gale

Uz konsultaciju sa glavnom urednicom Darinkom Ristović, puštala sam pesme grupe “Dobri momci” i doprinela njihovoj popularnosti. Sastav je u međuvremenu počeo da se osipa i ostao je samo Gale. I pre toga počeli smo da se zabavljamo. Jelena je oduvek bila pametna i znala je da mama ne može ceo život da bude sama. Nije komentarisala našu vezu, ali je bila blagonaklona prema njemu. Nikada se nije vratila s puta, a da Galetu, baš kao i meni, nije donela poklon. Čak je umela da, kada se posvađamo, stane na njegovu stranu. Razišli smo se nakon sedamnaest godina kao prijatelji. Jednom sam probala brak, i drugi nisam želela. Kako sam bivala starija, sve sam više imala osećaj da bih u braku bila sputana. Imala sam ja još finih veza, vrlo zabavnih i onih u kojima sam maksimalno uživala. Čak su nekad one kraće bile slađe od onih koje su se završavale ozbiljnim rastancima. Ne kažem da se neću opet zaljubiti jer je srce čudan organ, a tada uvek oslabim i počinjem da se doterujem – ispričala je Divna 2010. godine, prenosi Srbija danas.

instagram.com/karleusastar
Divna Karleuša

 

 

Komentari (1)

Loading
radio

26.07.2021 08:15

pevač koji se probijao ljubio radio voditeljku