(FOTO) DRAMA U AVIONU: Voditeljka Dušica doživela HAOS po povratku u Srbiju, uznemirila se!

Autor:

Zabava

25.07.2021

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka pokazala i kako izgleda.

RepublikaFoto: instagram.com
Dušica doživela peh u avionu

Voditeljka Dušica Jakovljević sa svojim izabranikom i fudbalerrom Milošem Čavom Dimitrijevićem vratila se za Srbiju sa prelepog odmora, gde su se nauživali, voleli i napravili predivne uspomene.

Međutim, kako to inače biva, povratak u realnosti običnu bude buran, pa je tako voditeljka doživela neprijatnosti u avionu. Naime, dok su se vozili, Dušica je htela da napravi nekoliko fotografija sa Čavom, ali u tom trenutku avion je počeo da se trese. Turbulencije su potrajala neko vreme, ali na sreću, sve se dobro završilo i vratilo u normalnu. 

Foto: instagram.com
Dušica i Čava

- Kad krenem da se slikam, pa počnu turbulencije u avionu - napisala je voditeljka Dušica. 

Dušica je došla sebi posle turbulencija, pa je potom napravila i urnebesnu fotografiju kako joj izgleda frizura nakon svega. Pratioci su ostali zapačenjeni da je bez stida objavila zaista urnebesnu fotku koja će vam sigurno izmamiti osmeh.

Foto: instagram.com
Dušica objavila fotku

- Frizura posle turbulencija - dodala je Jakovljevićeva.

Podsetimo, Dušica je sa Čavom provela nezaboravne dane na raznim egzotičnim i romantičnim destinacijama, a sada se vratila za Srbiju i odmorna spremna za nove poslovne pobede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading