(FOTO) BRAK IM PUCA? Duško RAZOČRAN u Karleušu zbog njene odluke o OPERACIJI!

Autor:

Zabava

25.07.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško je otvoreno poručio Jeleni da je razočaran i besan na nju!

RepublikaFoto: Printscreen
Duško besan na Karli

Pevačica Jelena Karleuša ponovo je došla u sukob sa njenim suprugom i fudbalerom Duškom Tošićem i to zbog njene odluke koja ga je iznervirala. Naime, Jelena je poznata po plastičnim operacijama, zestetskim zahtavima, te je odlučila i da ovaj put ode kod plastičnog hirurga da se malo osveži, što se Dušku nije svidelo. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena

Karleuša je donela odluku da malo koriguje nos, usne i grudi, a to se Tošiću nimalo nije svidelo. Duško je izuzetno besan, ali i razočaran u Jeleninu odluke. 

Jelena planira da izvadi silikone iz usta i grudi, takođe u planu ima i operaciju nosa i još neke korekcije, ali Dušku se ta ideja nikako ne dopada. On nju, pre svega, voli sa svim oblinama koje ima. Njemu se ona dopada takva kakva je. Za njega ne postoji seksepilnija žena od Jelena, ali nije to jedini razlog. On se s pravom plaši i kako će ona da izdrži sve te intervencije odjednom. Strepi kako će njeno telo prihvatiti sve te promene, ali i kako će izdržati bolove koji nisu nimalo naivni i kada je sve u redu, a kamoli, ako ne daj Bože, dođe do neke komplikacije. Pribojava se i zbog opšte anestezije koja ume da bude opasna. Baš ga je uplašila, ali isto tako, Duško zna da Jelena mora da uradi sve što zacrta, pa je spustio loptu i dao joj podršku, ali joj je podviknuo da mora da se operiše kod najskupljih i najproverenijih hirurga kako on ne bi drhtao od straha da li će nešto da krene po zlu. Jasno je i njemu da su silikoni prevaziđeni i da svetske zvezde u poslednje vreme plasiraju natural look, a kako je Jelena uvek bila korak ispred svih, logično je što i sama želi da se reši silikona. Njoj će sigurno dobro stajati i taj prirodni izgled, a Duško će, kad je vidi, ponovo odlepiti za njom – završava izvor za Svet.

RepublikaFoto: instagram.com
Duško i Jelena

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
boky

25.07.2021 19:00

imamona dr. vranjesa on ce joj sve namestiti.

Rogići

26.07.2021 06:12

ljuštura ok ali unutra je kvar najviše oko glave Hahha ljuti se zbog korekcija a ne zbog injektiranja.