POZNATA VODITELJKA U BORBI SA OPAKOM BOLEŠĆU: Krila od svih da ima RAK, MORALA NA HITNU OPERACIJU!

Autor:

Zabava

22.07.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka u borbi sa rakom!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivona Pantelić

Voditeljka Dnevnika na RTS, Ivona Pantelić, imala je rak dojke, koji je uspešno pobedila, a o borbi protiv teške bolesti govorila je u intervjuu za Hello.

- Ja, recimo, ne bih ni otišla na mamograf da moja drugarica i koleginica, lektorka Slađa, nije bila uporna. Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled i ultrazvuk - prisetila se Ivona.

- "Hajde, Ivona!" Nije odustajala kada je stigao pokretni mamograf. Pošto nisam imala pedeset godina, i po protokolima nisam spadala u rizičnu grupu, nisu me stavili na spisak. Na kraju, ona je običnom olovkom upisala moje ime i tako mi produžila život - rekla je Ivona za ovaj časopis.

Voditeljka ističe da joj je podrška najmilijih dosta značila, ali se plašila njihove reakcije kada im saopšti da boluje od ove bolesti.

RepublikaFoto: printscreen/RTS

- Strepela sam kako će vesti prihvatiti oni kojima je iskreno stalo do mene. S druge strane, nervirali su me komentari "strašno" ili "pa, kako je to moguće", izgovoreni tek da bi se nešto reklo. Bežala sam od sažaljenja. Istančaju se osećaji, u deliću sekunde sam mogla da prepoznam šta ko misli - istakla je voditeljka.

Voditeljka je priznala i kako se njena ćerka nosila sa celom ovom situacijom.

- Čini mi se kao da smo se od samog starta pravile kao da se ništa ne dešava. Od samog starta sam se tako postavila. Čim sam saznala dijagnozu, rekla sam joj sve - da imam malignu promenu na dojci, rak koji je u početnoj fazi i da ću morati na hitnu operaciju - ispričala je Ivona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading