SVAKA NJIHOVA LAŽ MOŽE SAMO DA NAS OJAČA! Vučević o iskazima Velje Nevolje: SVIMA JE JASNO KUDA VODE TRAGOVI!

Autor: Republika

Vesti

22.07.2021

14:28

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević oglasio se povodom optužbi koje je Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja uputio na račun državnog vrha Srbije.

Tanjug/J.PAP
Miloš Vučević

- Meni kao pravniku je fascinantno šta sve i kojim kanalima "curi" iz istrage o monstruoznim zločinima Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe, i ko sve pokušava da je falsifikuje i zloupotrebljava. Još je zanimljivije ko su ljudi koji navodno progovaraju iz usta ozloglašenog kriminalaca i ubice, vođe kriminalne grupe koja se krila iza navijačke zastave. Svima je jasno da tragovi ka imenima nalogodavaca i ubica i potpisnika monstruoznih mučenja i likvidacija, vode ka imenima onih koji bi metkom i ulicom da dođu na vlast u Srbiji. To su isti ljudi! Mrzitelji Vučića - napisao je Vučević na Fejsbuku i dodao:

- Mrzitelji svega dobrog u Srbiji i njenog napretka. Ja sam svestan da osim jezika mržnje ništa drugo ne razumeju, kao što je potpis krvlju očigledno njima legitimno sredstvo za ostvarivanje bolesnih političkih ambicija. Svaki njihov pokušaj uplitanja našeg predsednika i njegove porodice sa bagrom koju štite ne zavređuje ništa osim gađenja. Ali svaka njihova laž, koliko god odvratna bila, može samo da nas ojača. Predaja nije opcija! - podvukao je Vučević.

 

 

Komentari (0)

Loading