(FOTO) ŽENA OD SULTANA USRED UBRZANJA: Pevačica napravila BOMBU!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.07.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je zablistala svojom najpopularnijom pesmom!

RepublikaFoto: Blagoje Blaško Kešelj
Njena pesma je pravi hit!

Svetska premijera filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" održana je na Pulskom filmskom festivalu, a posebno iznenađenje bilo je izvođenje jedne od najpopularnijih pesama prošlog leta.

Pesma "Žena od sultana" prelepe pevačice Tijane Milentijević postala je hit za jako kratak vremenski period, a na jutjubu ima preko 78 miliona pregleda. Zbog ovakve popularnosti nije čudo da je ekipa "Južnog vetra", na čelu sa rediteljem Milošem Avramovićem, odlučila da ubaci baš ovu pesmu u nastavak najgledanijeg domaćeg filma.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Za kratko vreme dobila je preko 78 miliona pregleda!

Pesma je u Srbiji mnogo popularnija u izvođenju Tijane Milentijević. "Žena od sultana" definitivno je obeležila prošlo leto i za kratko vreme postala veliki hit, a gotovo da nema onoga ko nije pogledao spot, makar i na nekoliko sekundi. Malo ko zna da je muzika za ovaj hit preuzeta od Bugara i da originalnu verziju izvodi njihova pevačica Galena.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Tijana eM

Ipak, ono što je interesantno jeste da je Bugarka pesmu snimila još u novembru 2018. godine, a iako je jedna od najslušanijih u njihovoj zemlji, ima 25 miliona pregleda na Jutjubu.

Autorska ekipa filma "Južni vetar 2: Ubrzanje", scenarista Petar Mihajlović i glumci Miloše Bikoviće, Miodrag Radonjić, Anastasija Everal i Nenad Heraković, kao i pomenuti reditelj, nakon projekcije se poklonila oduševljenoj publici.

Popularni film premijerno je izveden u Puli, dok je pevačica najavila da će danas u 14h izaći i nastavak njenog velikog hita "Žena od sultana", pod imenom "Kako ostaviti lava".

BONUS VIDEO: 

Tijana Milentijević progovorila o trumamama nakon fizičkog nasilja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading