(FOTO) NAKON VENČANJA U CRKVI, OGLASILA SE NOVOPEČENA MLADA: Goca Tržan uputila emotivnu poruku suprugu Raši!

Autor:

Zabava

18.07.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavetovali se na ljubav pred Bogom, proslavili sa prijateljima uz svečani ručak, a pevačica se sada oglasila i raznežila sve.

Foto: instagram.com/gocatrzan
Goca i Raša

Pevačica Goca Tržan venčala se u crkvi tokom jučerašnjeg dana i svom izabraniku Radomiru Raši Novakoviću se zaklela na večnu ljubav pred Bogom. 

Goca nije pravila veliko slavlje povodom venčanja, okupila je uži krug prijatelja, porodice i kumova i uz prisustvu njih proslavila njen poseban dan. Ona se dan nakon venčanja oglasila na Instagram proflu uz emotivnu poruku koju je uputila Raši.

- Život u dvoje nije samo život dvoje ljudi, mi smo kombinacija naših porodica, prijatelja, poznanika i dece. Oni svi nas čine celima. Zato vam svima hvala na ljubavi, na podršci i na razumevanju. Volimo vas sve - napisala je Goca Tržan na Instagramu, uz fotogradije s proslave crkvenog venčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Goca se nedavno vratila sa odmora, na kom je izbacivala provokativne fotografije, na kojima se Raša nije nalazio, pa su mnogi mislili da su oni u problemu. Međutim, oni su sve iznenadili njihovom odlukom da se jedno drugom zakunu na ljubav i to u crkvi, pred svedocima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ivica

19.07.2021 05:48

a jel bio Ivan Marinković?

Đoka

19.07.2021 14:15

@ivica - Ona će posle da ode u Parove .

Jelena

20.07.2021 13:59

@Đoka - Da se ''provede''?