(FOTO) DRAMA U DOMU URAGANKE: Ksenija napravila POPOLAVU u kuhinji, voda ŠIKLJA na sve strane!

Autor:

Zabava

18.07.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija je pokazala još jednom da nije za sve spretna.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Ksenija

Članica grupe Hurikejn Ksenija Knežević poznata je kao jedna od humorističnijih pevačica na našoj estradi, što svedoči razni njeni ispadi u javnosti, koji su bezazleni.

Međutim, ono što niko nije ni posumnjao da može da se desi jeste da Ksenija potopi stan, ali da, i to se desilo! Naime, na Instagram storiju Ksenija je podelila sa pratiocima video na kom je pokazala da je pokvarila slavinu na sudoperi, pa je voda počela da šiklja na sve strane.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ, youtube.com/Novo jutro
Knez i Ksenija
Foto: Facebook.com

Uraganka pokazala dečka!

Ksenija Knežević ne eksponira svoj ljubavni život jasno, trudi se da svog izabranika sakrije od javnosti što je više moguće. Međutim, kako svima, tako i njoj nije lako da lepe i romantične trenutke sakrije i zadrži samo za sebe, pa je tako nedavno pokazala svog izabranika i tom prilikom dobila mnogo čestitki na račun njegovog izgleda, što je Kneževićevoj izuzetno prijalo.

 

Voda nije prestajala da lije na sve strane, a Ksenija je uz video napisala i sasvim jasnu poruku za njenu buduću svekrvu.

- Nemojte me ostavljati samu gajbi - napisala je Ksenija.

Foto: instagram.com
Ksenija potopila kuhinju

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading