(FOTO) PREBOLEO JE BRZO: Nova devojka Daria Prpića zanosna je crnka, a od Anđelke ni traga ni glasa, POVREĐUJE JE NAMERNO?!

Autor:

Zabava

10.07.2021

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dario Prpić, bivši muž glumice Anđelk, očigledno je brzo preboleo razvod, te ne krije novu devojku i koliko je zaljubljen u nju, a javnost mu to zamera.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Anđelka i Dario na venčanju

Anđelka i Dario Prpić razveli su se pre više od nekoliko meseci, a glumica za sada od očiju javnosti čuva svoj emotivni život, za razliku od nje, njen bivši suprug Dario Prpić ubrzo je našao novu izabranicu koju sa ponosom pokazuje svima, prenosti Stori.rs.

Devojka Daria Prpića zanosna je crnka koja je vrlo brzo je postala zanimljiva javnosti, posebno što je njen izabranik, očito siguran u svoj izbor, neretko pokazuje na svojim društvenim mrežama.

Foto: printscreen/instagram.com/dario_prpic/
Dario Prpić sa novom devojkom Anom

Ana, nova devojka Daria Prpića sušta je suprotnost njegove bivše supruge, Anđelke, već neko vreme je u njegovom životu, a Dario ne krije koliko je u nju zaljubljen.

Foto: printscreen/instagram.com/dario_prpic/
Dario i Ana

Na njegovom Instagram profilu sve su češće njihove zajedničke fotografije, a javnost mu zamera što svoju intimu tako brzo predstavlja i ne krije, ne mareći za Anđelkina osećanja, Dario očigledno srećniji nego ikada ne reaguje na negativne komentare i kritike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading