(VIDEO) VEČERAS VENČANJE? Miljana dobila venčanicu i ne krije oduševljenje, ovakvu Mišelovu reakciju niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

10.07.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić dobila je uz svečan ehaljine koje će večeras obući i venčanicu, oduševljenje nije krila, ali ovakva reakcija od Mišela se nije očekivala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović

Super finalisti su danas dobili svečane toalete koje će obući večeras na proglašenju pobednika ovogodišnje sezone rijalitija ''Zadruga'', a Miljana Kulić se naročito obradovala jer je dobila tačno ono što je tražila.

Naime, među svečanim haljinama koje je dobila, našla se i venčanica, baš kao što je Miljana i tražila, prenosi Pink.rs.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana dobila venčanicu

Kulićeva je oduševljeno pokazivala zadrugarima šta je dobila, a onda je prislanjala venčanicu uz telo da vidi kako će joj stajati.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana proverava kako će joj stajati venčanica

- Ionako neću nikad da se udam, jedinstvena prilika da obučem venčanicu, kako sam srećna - rekla je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mišel Gvozdenović je sve vreme stajao tu dok je Miljana sa venčanicom obigravala oko njega i pokušavala očigledno da izaove neku reakciju, ali on se nije obazirao i sve vreme je ćutao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

10.07.2021 14:21

Debilka, priča za sebe da je natprosečno inteligentna, a ne zna Pitagorinu teoremu, izlupala se kod Sanje za sve pare, ako imaš IQ 30 dobro je!!! Kvadrat nad hipotenuzom, to zna svako DETE, jednak je zbiru kvadrata nad obe katete! Jadnice, još ako pobedi - bruka i sramota za mitroviće!!!